Et kig på Samsungs nye telefoner

I jagten på en ny mobiltelefon plus at det lidt kræves af mit arbejde så har jeg de seneste par dage været hele nettet rundt og kigget på anmeldelser af forskellige mobiltelefoner. Året har budt på mange imponerende telefoner og jeg tror også at vi kommer til at se et hav af high-perfomance mobiltelefoner i løbet af de kommende måneder hvor især forhandlere som Samsung og Sony kommer ud med nye flagskibsmodeller.
Samsung har i hvert fald allerede startet godt ud med deres nyeste Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge telefoner. Særligt ved disse telefoner er indmaden som endnu engang er i top, hvilket også var forventet, men også at telefonen nu ikke er i det typiske billige plastik man har set før. Jeg har fundet en anmeldelse frem fra Engadget hvor man kan se de to telefoner herunder:

Personligt må jeg sige at det er en fryd for øjet. Især S6 Edge med den buede skærm. Jeg havde selv fornøjelsen af et hurtigt kig på den for nyligt og jeg må sige at jeg er oprigtigt imponeret. Det er en skøn telefon at holde ved og det føles også som et produkt i absolut topklasse. Den buede skærm gør at det føles som om at skærmen slet ikke ender nu hvor den ikke har kanter som almindelige skærme har. Selvom den er en tand dyrere og det måske ikke er en funktion som gør så meget, så gør det meget for udseendet og også selve oplevelsen af telefonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *