Flyttehelvede på godt og ondt

Jeg har netop været igennem en større flytning som egentlig ikke burde have taget så meget af min energi, men desværre kom til det. Jeg har i lang tid vidst at jeg skulle flytte, men har haft så meget andet at se til. Så selvom jeg har vidst det lang tid i forvejen, så kom det stadigvæk lidt uventet, hvilket desværre også resulterede i at jeg på ingen måder var velforberedt og det hele blev en lidt dum affære.

Jeg havde opsagt den gamle lejlighed fordi den simpelthen var for dyr og jeg ikke følte mig så veltilpas i opgangen til de penge jeg gav for den. Jeg havde været så heldig at finde en endnu bedre lejlighed som samtidig også lå tættere på centrum hvilket må siges at være en fordel, især fordi den også er billigere som var en af de vigtigste ting. Det var så den positive del ved flytningen. Jeg er super glad for den nye lejlighed og det er dejligt at få et større økonomisk frirum.

Nu kommer den dårlige ting så – jeg fik ødelagt min sovesofa jeg havde i gæsteværelset. Under flytningen tabte vi den desværre på gulvet og hele rammen fik et nøk som gjorde at den faktisk gik i stykker. Det var lidt irriterende og det er også super trist at mit gæsteværelse nu nærmest står tomt uden min trofaste sovesofa. Jeg skal derfor ud og bruge nogle af de penge jeg har sparet på den nye lejlighed på en ny sovesofa, så hvis nogle af jer har gode forslag, så sig endeligt til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *