Hvorfor jeg elsker IT

Som de fleste af jer nok ved så er min helt store passion IT og alt hvad der omhandler IT. Jeg er tit blevet spurgt hvorfor det er jeg netop er så vild med IT og hvad der gør at jeg kan blive ved med at være så optaget af det hele tiden. For at gøre det nemmere for alle, så jeg ikke skal forklare det igen og igen, så tænkte jeg at det var på tide til at lille opklarende indlæg.

Det hele startede vel egentlig da jeg var en lille dreng og fik min første computer. Jeg husker det som var det i går da jeg fik en brugt Commodore 64. Jeg husker hvordan man med det gamle diskettedrev skulle sætte de store disketter ind og på nærmest magisk vis få loadet spillet med en række kommandoer. Jeg blev hurtigt grebet og brugte alt for mange lange aftenener sammen med maskinen. Det udviklede sig og jeg blev inkarneret nørd hvis man kan kalde det for det. Jeg begyndte at spare op og bruge alle mine lommepenge på nyt udstyr der gerne skulle være det nyeste nye.

Det udviklede sig selvfølgeligt op igennem årene og frem for at spille begyndte jeg at lege med forskellige muligheder for at benytte computeren til at arbejde med, hvor fx begyndte at opsætte servermiljøer og lære noget om webdesign. Det er stadigvæk den passion jeg fastholder og som jeg ønsker at kunne gøre karriere inden for en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *