Tid til ny mobiltelefon

Ironien er næsten ikke til at komme over, men sådan er det nu desværre engang imellem. Jeg har endnu engang ødelagt min mobiltelefon. Denne gang var det en dum episode hvor jeg stod med telefonen ude på badeværelset med oplader i. Jeg vendte mig på et tidspunkt hurtigt og kunne mærke at jeg ramte kablet til opladeren og kunne også fornemme at telefonen faldt ned. Jeg nåede allerede at tænke en masse grimme ord inden jeg begyndte at lede efter telefonen som jeg havde forventet var røget på gulvet. Den var dog ikke røget på gulvet, hvilket egentlig lyder som en positiv ting, men det var det langt fra! Telefonen var røget direkte ned i toilettet og lå nu som en lille ekstrem dyr ubåd omgivet af vandet. Jeg fik straks telefonen op og smidt ned i en bøtte ris og lod den stå natten over. Desværre var det for sent og jeg måtte konkludere at det nu endnu engang var tid til at anskaffe en ny telefon.

Jobber som telefonsælger har heldigvis en række goder så kan også få en ny telefon til en ganske overkommelig pris. Nu er det svære valg så lige hvad jeg skal vælge. Jeg har længe været stor fan af iOS, men er gennem mit arbejde blevet overbevist om at der er kommer langt bedre alternativer som kører på Android nu. Jeg er ved at kigge på en række forskellige telefoner og mangler nok bare lige det sidste for at træffe mit endelig valg.Google Nexus 6, maybe?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *