Til LAN med vennerne

Dengang jeg var ung teenager i og starten af 20erne så var det at gå til netværksparty en af de helt store ting. Det var dengang ting som Boomtown stadigvæk dominerede og man kunne tage til netværksparty over hele landet og møde ligestillede. Efter et par år hvor det hele var lidt dødt er det begyndt at blomstre op igen med ting som Dreamhack i Sverige der hvert år tiltrækker titusindvis af deltagere og endnu flere følgere på deres streams.

Selvom det ikke helt var på samme niveau, så har vi denne weekend planlagt et netværksparty i gruppen af gamle venner som også var samlede dengang. Vi har ikke holdt noget siden vi alle ca. var omkring 22 år, så det skal nok blive vanvittigt godt at samles igen. Vi holder det over en hel weekend, og selvom det nok ikke bliver ligesom i de gode gamle dage hvor man nærmest ikke sov hele tiden, så skal det nok blive utroligt sjovt. Vi har fundet et par af de gode gamle spil frem, så vi har aftalt at vi skal holde os til nogle af klassikerne samtidig med at vi selvfølgeligt kommer over og spiller de nyere spil som vi alle også er gået over i til hverdag.

Jeg glæder mig utroligt til den kommende weekend hvor der for alvor skal slås løs i de gode gamle skydespil og drikkes cola i rigelige mængder. Jeg glæder mig især til at se hvordan min krop kommer til at håndtere det alle de her år efter og om jeg stadigvæk kan reagere lige så godt med musen som dengang jeg var ung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *