Til messe i Aarhus

Efter et par travle uger med alt muligt i min hverdag og ekstraordinært på jobbet har jeg kunne slappe af med en personlig tur til messe i Aarhus. Det lyder mærkeligt at sige at en messe kan være afslappende, men det var af personlige årsager jeg var der og det var et godt afbræk fra det hele derhjemme at komme ud og møde nogle nye mennesker og få nogle nye oplevelser.

Messen var, ikke overraskende, en elektronik –og innovationsmesse hvor firmaer, udviklere samt iværksættere var samlet for at fremvise deres produkter og ideer. Der var en hel række spændende firmaer og personer inden for branchen som jeg en dag håber at kunne følge i fodsporene på. Det var super fedt at møde mange af de innovative personligheder som var dukket op og få en snak om hvordan de var nået til der de var.

Jeg fik skabt en masse gode kontakter og har nu noget at arbejde videre med når jeg selv skal i gang med at finde ud af hvordan jeg skal skabe en karriere på nettet. Det var nogle fremragende dage og det var også fedt at få oplevet Aarhus igen. Jeg må sige at det er en by i rivende udvikling og især på de flotte solskinsdage var det en helt fantastisk by som jeg godt forstå bliver kaldt for Smilets By. Det var super befriende at komme til den midtjyske mentalitet hvor folk er så jordnære men samtidig yderst professionelle når det gælder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *