Velkommen til Bkweb.dk

Du har fundet frem til min blog som hedder bkweb.dk. Jeg vil her kort fortælle hvad Bkweb.dk er. Siden er i korte træk en personlig blog lavet af mig, hvor jeg vil komme med indlæg som omhandler mit liv og min hverdag. Siden er en af mange små projekter jeg kørende. Formålet med siden er både til underholdning for mig selv og andre, men også for at vise hvad jeg kan når det kommer til elektronik, it og internettet. Jeg elsker elektronik og internettet og har et ønske om en dag at arbejde med det til fulde grad. For at kunne komme til det kræves det også at man kan fremvise nogle af sine specialiteter online. Til at gøre dette har jeg blandt andet lavet denne blog hvor jeg vil komme med indlæg som viser mine kompetencer og hvorfor det er jeg netop kan komme til at arbejde med nettet en dag og få opfyldt min store livsdrøm.

Dette gøres ikke blot via indlæg på bloggen, men også bloggen i sig selv som helhed. Bloggen skal i sin kraft og fylde også fremstå som en del af min portefølje der viser hvad jeg har når det kommer til at markere sig på internettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *